Очікувати на прорив в Україні? – Епоха Шойгу закінчилася

Останні два роки в Україні Росія вела довгу тупикову війну, яка і стала останнім епізодом у карʼєрі Міністра оборони РФ Сергія Шойгу. На посаді він перебував 12 років, але тепер, судячи з усього, не виконав те, що від нього очікували.

Правління було дійсно довгостроковим, але всьому приходить кінець, особливо, якщо Президент очікує “Київ за три дні”, а війна тягнеться вже третій рік. Стало відомо, що Шойгу замінить на посаді Андрій Білоусов, який був до цього віц-премʼєром. Цікаво, що він ніколи не був військовим і не займався військовими справами, не має відповідної вищої освіти. Його спеціальність – економіка.

Цікаво, що тепер затримання заступника вже колишнього Міністра Шойгу – Тимура Іванова – зі звинуваченням в корупції тепер виглядає по-новому. І навіть на цьому не зупинилися. Згадувалися корупційні схеми щодо втрати бюджетних коштів, але суми в деяких випадках були просто астрономічними. Це могло привести до збитків для Росії у розмірі не менше 11 трильйонів рублів. 

Ще стало відомо про затримання начальника Головного управління кадрів Міноборони РФ генерал-лейтенанта Юрія Кузнєцова. Отже, схоже на те, що пошуки винного в провалах війни в Україні лише починаються, і верхівка жадає “крові”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *