Нова пошта розширює свої горизонти в Європі

Після початку повномасштабного вторгнення мільйони українців наочно змогли переконатися в чудовому сервісі українського оператора доставки Нова Пошта. Це стало поштовхом для стрімкого розширення мережі в Європу. Першою країною за кордоном стала Польща, де мешкала максимальна кількість біженців. А далі мережа розросталася в геометричній прогресії, і зараз зайшла в Італію.

Рим став другим італійським містом, де з’явилося відділення Нової пошти. Тепер клієнти зможуть відправляти та отримувати посилки в партнерських поштоматах та пунктах видачі по всій країні. Термін доставки в Україну складає від 7 днів.

Перше відділення Нової пошти в Італії було відкрито в грудні минулого року в Мілані. Тепер відділення запрацювало і в столиці Італії — Римі, за адресою Via Albalonga 9-11. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 20:00, у суботу та неділю з 9:00 до 18:00.

У новому відділенні клієнти можуть відправляти документи, посилки та вантажі до 100 кг як до України, так і всередині країни та між європейськими країнами, де присутня Нова пошта. Незабаром у Римі та передмісті почне працювати власна кур’єрська доставка, як це вже успішно робиться в Мілані.