Такого ще не було: в Україні зʼявляться нові банкомати для екстремальних умов

ПриватБанк запустив новий тип банкоматів, які мають мобільний формат і незабаром почнуть працювати в Чернігівській області. Ці банкомати можуть автономно функціонувати протягом 24 годин, що робить їх особливо цінними у прифронтових регіонах, де зростає попит на такі послуги.

Переваги для прифронтових регіонів

Попит на мобільні банкомати значно зріс у регіонах, де через бойові дії обмежений доступ до банківських послуг. За останні два місяці кількість користувачів цих пристроїв збільшилася втричі. Це свідчить про важливість таких рішень для місцевих громад.

Соціальна ініціатива

Член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко зазначив, що розвиток мобільних банкоматів є частиною соціального проєкту, спрямованого на забезпечення банківських послуг у найвіддаленіших куточках країни. Банк співпрацює з місцевими громадами, які допомагають інформувати населення про графіки роботи мобільних банкоматів.

Без світла і інтернету

Мобільні банкомати оснащені за найвищими стандартами безпеки для захисту співробітників та клієнтів. Їх автономність забезпечується акумуляторами, системою супутникового інтернету, сонячними панелями та іншими інженерними рішеннями. Це дозволить обслуговувати не лише віддалені регіони, але й військових у тилових районах, де немає доступу до традиційної банківської інфраструктури.