Наймасштабніша атака на Захід України: Львів і Луцьк під обстрілами

З перших днів війни Львів, як і вся західна частина України, стали місцем прихистку для мільйонів українців зі Сходу. Оренда та ціни на житло тут одразу відреагували нестримним підвищенням, а попит на будинки та квартири виріс у кілька разів. Проте, останні тенденції вказують на те, що безпечним цей регіон більше не буде. 

В ніч з 14 на 15 серпня відбувся наймасштабніший обстріл західних областей. Традиційно росіяни здійснювали обстріли вночі, коли мирне населення спить і найбільш беззахисне. 

Новини Львова

У Львові найбільше постраждав дитсадок. Воронка від ракети залишила яму глибиною 9 м і діаметром 20 м. Також пошкоджень зазнали багато житлових будинків поруч. На щастя, загиблих немає. 

На місці прильоту у відео до людей звернувся мер міста Андрій Садовий, який продемонстрував наслідки влучання. 

Новини Луцька

В Луцьку ситуація гірша: наразі відомо про трьох загиблих, однак, ліквідація наслідків ракетної атаки триває, тому кількість жертв після закінчення розборів руйнувань може зрости. 

Крім того ракети були запущені по Хмельницькій і Черкаській області. Також вночі були влучання в Дніпрі та Запоріжжі.

Запорізьку область за результатами так званого референдуму минулого року було введено в склад Російської Федерації, чого не признали в світі. Але обласний центр Запорізької області – місто Запоріжжя жодного дня не було під окупацією, тому регіон став таким, що найбільше потерпає від російських бомбардувань. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *