Гаразд – база знань для підвищення рівня фінансової грамотності від НБУ

Серед амбасадорів фінансової грамотності свій внесок робить також “Індустріалбанк”

На освітній платформі “Гаразд” ви маєте безкоштовний доступ до близько 200 статей на актуальні фінансові теми: фінансове планування, кредити, депозити, страхування, захист від платіжного шахрайства тощо.

Сайт “Гаразд” працює за принципом пошуковика. Задайте в рядку пошуку ключові слова свого запитання – й отримаєте реальні рішення, покрокові алгоритми дій та детальні інструкції, що стануть у нагоді під час користування фінансовими послугами та для ефективного управління особистими фінансами.

Також платформа містить різні тематичні тести для перевірки фінансових знань користувачів.

Освітній сайт “Гаразд” створений Національним банком України за підтримки IFC – International Finance Corporation у межах чотирирічної Програми технічної допомоги “Фінансова інклюзія задля економічного зростання”, яка реалізовується в партнерстві з Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) та Фондом ефективного врядування Уряду Великої Британії в Україні (GGF). Допомогу у створенні сайту надавав також Проєкт технічної допомоги Європейського Союзу “Посилення регулювання та нагляду за небанківським фінансовим ринком (EU-FINREG)”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *