Шукаєте надійний спосіб примножити гроші?

Гарантований дохід, високий відсоток та можливість швидкого повернення коштів може запропонувати гривневий депозит. Але далеко не кожен.

НБУ знизив облікову ставку з 25 до 22%, що також спричинило зміну ставок продуктів національного регулятора. Змінилася і відсоткова ставка депозиту «Нова Національна Перспектива» від «Індустріалбанку», яка прив’язана до ставок за депозитними сертифікатами НБУ і зараз становить 17%.

Зниження облікової ставки Нацбанком – це реакція на позитивні зміни в економіці України. Ключовим із яких є зниження споживчої інфляції з 26% на початку року до 12,8% у червні. Із прогнозом зниження до 10,6% до кінця року.

Таким чином, депозит «Нова Національна Перспектива» зі ставкою 17% дозволяє отримувати дохід, що перевищує рівень інфляції. А термін розміщення, який становить трохи більше ніж 3 місяці (95 днів), зручно планувати бюджет. Оскільки після закінчення терміну договору його можна продовжити чи отримати всю суму вкладу із відсотками.

Під час дії військового стану в Україні та 3 місяці після його закінчення держава гарантує повернення 100% депозитів, що робить такий спосіб інвестування максимально надійним.

Для більш детальної інформації та розміщення депозиту отримайте на сайті Індустріалбанку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *