Загроза виборам Президента США з боку Росії: розвідка отримала нові дані

Розвідка США постійно моніторить ситуацію на наявність загроз впливу в процес виборів, які відбудуться в осени. Зараз через вкрай нестабільну ситуацію таких небезпек дуже багато, але головною на даний момент називають Росію. Саме путінський режим зацікавлений в результатах, які задовольнять її, бо від цього залежить не лише подальше існування країни, а і безпосередня доля тих, хто сидить в Кремлі. 

Не зупиниться

Вже зараз є дані про те, що Росія намагатиметься максимально впливати на вибори в США. Майбутній процес буде прицільною мішенню для спроб повернути його на свою користь з боку ворогів Штатів, і йдеться не лише про РФ. Але, безперечно, саме Росія дасть максимум активності, бо у неї найбільше не лише мотивації, але і напрацьованих засобів. Це не просто роздуми на тему, а офіційна інформація, оприлюднена у звіті американської розвідки.

Як саме

Зазначається кілька самих ефективних методів, за якими вже ведеться діяльність:

  • Дезінформація. Для цього будуть широко використовувати нові можливості в галузі штучного інтелекту. Поширювати це будуть через інтернет, переважно – в соцмережах та на неакредитованих новинних порталах.
  • Організація мітингів. Для цього найкраще підходить активна і легка на підйом молодь. В процесі мітингів поступово змінюватимуться гасла і загальний посил, навіть якщо початково вони не відповідали політичним інтересам РФ.

Це все спрямоване на зміну суспільної думки та на підрив довіри до інституту демократії в США. 

Варто зазначити, що в цьому напрямку діятиме не лише Росія, а також Китай та Іран.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *