Західні демони захоплюють світ – ідеологія РФ

Вже кілька десятиліть пропаганда Росії демонізує Захід, але останніми місяцями ця стратегія вийшла на максимум. Саме таким чином намагаються підтримувати мотивацію серед росіян, які іноді починають сумніватися у доцільності війни.

Вселенське зло для росіянина має лице Заходу. Саме тут зконцентрувалося ті жахи, які мають на меті доконати Росію. Ці наративи транслюються росіянам не перший рік, проте зараз пропаганда на піку. Вони – рушійна сила, яка викликає мотивацію у народу, коли прагнення воювати помітно слабне.

ЄС і США представляються як осередок розпусти і перекручених моральних принципів, які обовʼязково будуть навʼязуватися в РФ, якщо не припинити збочену толерантність.

Нічого святого

Російська людина постійно чує такі факти:

  • крім чоловічої і жіночої статі є ще 81;
  • дитина до настання трьох років мусить обрати собі стать;
  • якщо вона не може визначитись, її забирають у родичів і віддають на виховання родині геїв.

Це – лише кілька дивних речей, якими “годують” росіян, насправді їх десятки і сотні.

Пряма загроза життю

Якщо попередні фейки стосуються культурно-етичних речей, то більшість направлені саме на фізичне існування. Росія воює не просто з Україною, а з бендерівцями, яких завербували НАТО, що мріє напасти на РФ. Це станеться зі 100% вірогідністю, саме тому так важливо встигнути атакувати першими, щоб зберегти свої життя і майбутнє дітей.

Більш того, на фоні військових невдач вигадуються все нові нісенітниці. Щоб заставити повірити в це, знімають сюжети, публікують фото. Скоро історія про розпʼятого хлопчика буде виглядати не такою вже й нісенітницею, оскільки кожен день вигадуються ще більш дикі історії, що доводять одне – світ озвірів і його треба зупинити.

Протидія Заходу

Захід знає про таке положення справ. Днями про це розповів уповноважений польського уряду з безпеки інформпростору Жарин. Якщо раніше єдиною боротьбою була правда, то зараз наслідки російської пропаганди настільки жахливі, що протидія мусить бути більш дієвою і ефективною. Саме це зараз є першим завданням безпеки інформаційного простору багатьох західних країн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *