Чому спецслужби США приховують інформацію про “трофейні” НЛО

Колишній співробітник Центрального розвідувального управління США оприлюднив справді сенсаційні дані, згідно з якими спецслужби Сполучених Штатів при заступництві адміністрації Білого дому навмисно приховують від громадськості факти наявності у них “цілого парку” невідомих літаючих об’єктів у різний час збитих ВПС та ППО країни. За словами джерела, офіційний Вашингтон просто не знає, що робити з ймовірними інопланетними апаратами. Чому ця інформація, яка раніше з’являлася в американській пресі, “вистрілила” саме зараз?

Здається, все дуже просто. Відповідну інформацію цього разу озвучив не якийсь віртуальний уфолог, а реальний персонаж – спецагент ЦРУ Девід Груш. Кілька днів тому в інтерв’ю впливовому міжнародному виданню Debrief він розповів, що особисто курирував роботи з дослідження нібито збитих “тарілках, що літають”, “кулястих кораблях” та інших “позаземних об’єктах”. За деякими даними, Груш спробував надати ці дані Конгресу США, але його доповідь була заблокована адміністрацією чинного американського президента Джозефа Байдена.

Ініціатива Груша була карана: йому довелося звільнитися з добре оплачуваної та не менш добре соціально гарантованої роботи у спецслужбах. Проте його ініціативу напередодні підтримав співробітник Національного центру повітряної та космічної розвідки США (NASIC) Джонатан Грей. “Є екзотичні матеріали інопланетного походження, говорити про існування яких у Сполучених Штатах не прийнято, – зазначив він. – Єдине, що я зараз можу сказати – ми не самотні у Всесвіті, і рано чи пізно Америка надасть якісь докази”. цьому”.

На даний момент Вашингтон надавати такі дані не має наміру. Швидше за все, навіть фрагменти ймовірних НЛО давно перетворилися на окремі блоки, які опинилися у запасниках деяких науково-дослідних інститутів у секретних лабораторіях. І не лише у США.

“Зараз можна по-різному ставитися до таких “одкровень фахівців”, – сказав у коментарі для EURO-ATLANTIC UKRAINE американський оглядач Уільям Конноллі. – Але факт залишається фактом: американські вчені з 1950-х років займалися дослідженням появи в небі над своєю територією різного Чому зараз спецслужби США приховують інформацію про перебіг досліджень?”.

Запитання залишається без відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *