Багато спадкоємців: хто успадкує статки Путіна

За десятиріччя державної служби нинішній Президент, якщо вірити офіційним даним, не нажив майже нічого. Це було б смішно, якби не було так сумно, адже Кремль тримає росіян справді за наївних простаків, якщо думає, що хтось в це повірить. Насправді різниця між офіційною версією і реальністю разюча.

Хоч скидайся

За офіційною фіксальною декларацією Президента РФ навряд чи можна назвати заможною людиною. Там вказані:

  • старий автомобіль “Волга”;
  • гараж;
  • земельна ділянка 3Х2 метри. 

Насправді абсурдний набір для чиновника такого рангу, тому прийняти на віру ці дані практично неможливо.

Претенденти на блага

Головними “підставними гаманцями” вважаються колишня дружина та гімнастка Аліна Кабаєва. 

Людмила Путіна (нині Очеретна) з нинішнім чоловіком мешкають в елітній будівлі в центрі Москви. До речі, споруда побудована з порушеннями архітектурних норм столиці Росії, але цей факт не викликає жодних проблем.

Найцікавіше, що цю будівлю орендують такі держкомпанії, як “Газпром”, “Роснафта” та ін. Суми за оренду просто рекордні, що дозволяє відмивати гроші через колишню дружину Президента.

Зацікавлена особа

Люди з оточення Путіна зазначають, що гроші насправді вже давно не цікавлять російського Президента. Він фанатично зациклений на владі, і це єдине, що справді має для нього значення. Сфери впливу, перспективи розширення імперії але виключно за своєї каденції – ось те, в чому він зацікавлений понад усе.

Скільки ж грошей?

Про реальні статки не відомо. Свого часу за ініціативою Навального проводили розслідування. Його результатами стали цікаві факти. Колишня дружина Президента РФ не така бідна, як Путін. Серед її статків таке:

  • 600 млн рублів;
  • маєток недалеко від Кремля загальною площею 4 тис квадратних метрів.

Крім того у неї є компанії, що фінансуються мерією столиці, “Северсталлю” та “Газпромбакнком”. 

Плодовитий чоловік

Президент РФ дуже не полюбляє теми про дітей, ця інформація майже закрита. В офіційних джерелах вказується, що у нього є дві дочки, які народилися у шлюбі з Людмилою Путіною. За даними ЗМІ в нього є ще одна дочка, народжена поза шлюбом.

Крім того в російського диктатора є два сини від Аліни Кабаєвої. Нещодавно зʼявилась інформація, що вона знову вагітна від нього дівчинкою, але ця інформація офіційно не підтверджена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *