Розум переміг піар: Марк Цукерберг відмовився битися з Ілоном Маском

Анонсований бій між двома бізнесменами, які за рівнем статків давно випереджають більшість олігархів світу, судячи з усього не відбудеться. Для відмови Марк Цукерберг знайшов зручний привід. Або просто виявився розумнішим за свого опонента.

Чим мірятись

У багатих людей свої дивацтва. Хтось міряється мільйонами, хтось – автопарками, а Марк Цукерберг і Ілон Маск вирішили помірятись силами. Для мільйонерів це дійсно незвично. Зі статками цих бізнесменів все відомо:

  • Ілон Маск – найбагатша людина у світі з капіталом близько 224 млрд доларів;
  • Марк Цукерберг – посідає 10 щабель рейтингу найбагатших людей зі статками 110 млрд доларів.

Тобто різниця капіталів десь у два рази на користь Маска.

Війна титанів

Можливо саме тому Цукерберг став ініціатором поєдинку, про що і повідомив 21 червня. Маск надав відповідь: він запропонував зустріч в Лас-Вегасі.

Місцем бою повинна була стати восьмикутна клітка для поєдинків. Цукерберг погодився, він сказав, що готовий у будь-який момент, навіть назвав конкретну дату – 26 серпня, але з цієї секунди щось пішло не так. Ілон Маск перестав реагувати і відповідати. 

Не таке вже й безглуздя

Насправді запропонований бій можна розглядати не просто як дивацтво. Справа в тому, що до нього Цукерберг долучив Ultimate Fighting Championship (UFC). Було вирішено зробити цей захід благодійною акцією, гроші від якого направили б тим, хто їх найбільше потребує.  

Згодом Ілон Маск все-таки прореагував: він повідомив, що йому потрібна операція. А через короткий час написав, що хоче провести тренування у дворі Цукерберга.

Така дивна поведінка скоріше нагадує дії підлітка, а не серйозного чоловіка. Тому власник мережі Facebook сказав, що готовий повернутися до теми після того, як опонент проявить більш відповідальне ставлення.

Далі події розвивалися ще дивніше: найбагатша людина світу відповіла образами, порівнявши Цукерберга з “переляканим курчам”. Прихильники Маска вважають, що, можливо, він таким чином хоче “підігріти” цікавість публіки. Але скоріше за все він просто проявив невихованість і нетерпимість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *